Lichaamsgerichte Healing

‘Laten we Onbevreesd ontvangen wat zich aandient om te helen’

Met een traject Lichaamsgerichte Healing maak je een diepgaande innerlijke reis: van Inzicht naar Healing & Transformatie. 

Het is jouw reis, waarbij ik je als gids begeleid. We gaan samen opzoek naar ‘de rode draad’ die maakt dat je vastloopt op jouw levenspad. Ik stem me af op jouw energieveld. Jij mag ontvangen en erop vertrouwen dat hetgeen wat nodig is voor jouw groeiproces, zich zal openbaren. Via zachte aanrakingen en het stellen van vragen help ik je woorden te geven aan wat je lichaam jou wil vertellen. Daarnaast krijg je ademhalingsoefeningen en fysieke- en mentale aandachtstechnieken aangereikt, die je zelf kunt toepassen.

Herken je jezelf in het onderstaande? Dan is de Lichaamsgerichte Healing wellicht iets voor jou:

  • Sensitiviteit, van Klacht naar Kracht: Je bent een sensitief en empathisch persoon, waardoor je veel kunt waarnemen van andere mensen en de wereld om je heen. Dit ervaar je regelmatig als iets ‘lastigs’, bijvoorbeeld, doordat je snel overprikkeld raakt en je je (te) verantwoordelijk voelt. Je hebt een diep verlangen om krachtiger en autonoom te zijn in verbinding met de ander.
  • Verantwoordelijkheid, ‘Jij kun het zelf’: Je zoekt NIET naar de zoveelste methode of techniek, maar naar een nieuwe levenswijze waarmee je jezelf op dagelijkse basis meer helderheid en kalmte kunt geven.
  • Integratie: Wellicht heb je al meerdere coachingstrajecten gevolgd, maar lukt het je nog niet om het geleerde te integreren. Je bent toe aan de stap om het fysieke, emotionele, mentale én spirituele met elkaar te verbinden.
  • Kosmisch Bewust Zijn: ‘Je bent All-één’: Diep van binnen weet je dat jij hier op aarde bent om te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, harmonie en verbinding en daarmee bij te dragen aan de collectieve beweging naar Hoger Bewust Zijn.

Voorafgaand plannen we een telefonisch Inzicht – gesprek. Hierin zal helder worden of de Lichaamsgerichte Healing bij jou past.