Healing

Bij een Healing maak ik verbinding met jouw energie doormiddel van aandacht en aanrakingen. Ik magnetiseer en gebruik technieken uit de shiatsu om de energie in beweging te brengen. De focus ligt op het verhelderen van fysieke, emotionele/mentale of spirituele blokkades.

Tijdens een healing kunnen vanuit de energie thema’s aan de oppervlakte komen, die ik voor je kan verwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld (oude) overtuigingen of onverwerkte trauma’s zijn. Ook andere energieën kunnen boodschappen doorgeven die op dat moment van belang zijn voor jouw proces. Ik kan je daarbij helpen door deze boodschappen te vertalen.

Een healing  helpt om (meer) in contact te komen met je gevoel en inzicht te krijgen in overtuigingen en patronen. Het heeft een diepgaande helende werking bij verschillende klachten of problemen.

Voorafgaand aan de behandeling is er ruimte om je wensen en klachten te bespreken. Ik voer de behandeling uit op basis van mijn intuïtie.

Bij een Healing lig je, geheel gekleed, op een behandeltafel.  Het is prettig om comfortabel zittende kleding te dragen, zoals een legging of joggingsbroek. Bij voorkeur zonder knopen of ritsen.


*Voorafgaand aan de behandeling worden vragen gesteld met betrekking tot het medisch verleden, medicijngebruik en eventuele zwangerschap, zodat de behandeling hierop kan worden afgestemd. Heb je (ernstige) psychische of lichamelijke klachten die je onbekend zijn? Raadpleeg dan eerst een arts.