Over mij

Mijn naam is Nathalie van Emmerik (1986). Het leven zelf zie ik als een leermeester, waarin ik mijn zielsmissie mag vormgeven. Dat wat op mijn pad komt ervaar ik als een intrigerend spel om van te leren, als een mogelijkheid om te bewegen, te groeien. Ik streef naar een wereld van begrip, verbinding en harmonie.

Ik ben uitgedaagd door omstandigheden. Mijn chronische fysieke aandoening, maakte het letterlijk en figuurlijk niet altijd gemakkelijk om me door het leven te bewegen. Totdat ik  in aanraking kwam met Do-In Yoga. Vanaf dat moment werd ik ‘Wakker’.

Ik heb geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, mijn grenzen te respecteren om, juist van daaruit, verder te kunnen komen. Om mijn weerstand om te buigen naar nieuwsgierigheid. Om te zien dat mijn gedachten, gevoelens en fysieke mogelijkheden onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Om alles toe te laten wat zich aandient, dat is kwetsbaarheid, en daarin ligt de grootste kracht. Via deze weg heb ik de  de essentie van het leven ervaren en begrepen. Ik weet dat er veel mogelijk is. Door de pijn aan te raken, met aandacht, met beweging en vanuit een zuivere intentie wordt het zelfgenezend vermogen aangesproken. Zelfs wanneer iets niet (volledig) kan genezen zorgt bewustwording ervoor dat je er anders mee om kunt gaan. Op dat moment ontstaat er ruimte voor heel-wording. Alles wat een belemmering vormt in je leven kun zien als een spiegel. Het is een uitnodiging om (meer) in contact te komen met jouw innerlijke kracht, je eigen Waarheid en Wijsheid.

Ik ben geregistreerd als gekwalificeerd Do-In Yoga docent (Do-In Yoga Full Teacher) bij de Do-In School. Regelmatig volg ik bijscholingen en opleidingen op het gebied van spiritualiteit/energiewerk, massage en gezondheid en alles wat een zinnige aanvulling is op mijn huidige kennis. Deze kennis zet ik intuïtief in om er zo vol-ledig mogelijk voor jou te Zijn. Mijn consulten en lessen krijgen vorm vanuit mijn hart: met verbondenheid, diepgang, creativiteit en een flinke dosis enthousiasme. Waar jouw behoefte dan ook ligt, met liefde begeleid ik je op jouw levenspad als Mens-Zijn in verbinding met jouw Ziel.