Symbolen van je Ziel

 ‘Een energetisch schilderij als poort naar Multidimensionaal Bewustzijjn’ 

Een energetisch schilderij is een creatie vanuit een heldere verbinding met de Bron. Vanuit de afstemming op het grotere geheel krijg ik beelden en boodschappen ingegeven van energie├źn uit andere dimensies die zich hier, in aardse vorm, willen laten zien. Zo ben ik begonnen met het schilderen van krachtdieren.

Een krachtdier (spirit animal) vertegenwoordigt de essentie van een specifieke diersoort. De energie is aanwezig als Gids vanuit de Bron met herkenbare aardse kwaliteiten. Daarmee kan hij als boodschapper dienen tussen jouw HogerZelf/Ziel en je persoonlijkheid. Een krachtdier kan met meereizen door meerdere levens heen of gedurende een specifieke periode dichtbij aanwezig zijn. Het krachtdier spiegelt de vermogens die in jou aanwezig zijn. Bewust verbinding maken met deze energie ondersteunt je om die eigenschappen in jezelf te laten ontluiken of te bekrachtigen. Het verdiept het contact met jouw ware potentiaal, helpt je om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en het verruimen van jouw Bewustzijn. Het krachtdier is er voor jou als bondgenoot, vanuit vrijheid en onvoorwaardelijke liefde.

Wil je jezelf of iemand die jou dierbaar is een bijzonder cadeau geven? Dan kan ik het Krachtdier op aanvraag schilderen. Als je zelf niet weet wat het krachtdier is, dan kan ik het voor je ‘vragen’ in een afstemming.

Voor het schilderij kun je kiezen uit diverse materialen:

  • Onbewerkt hout bv. een dienblad of boomstamschijf (schildering met acrylverf)
  • Een canvas: afmeting naar keuze met een maximum van 50x40cm (beschilderd met acryl of olieverf). *

Bij het schilderij ontvang je channeling op papier.

*Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van gekozen afmeting en materiaal

‘Inner strenght of White Tiger’ Olieverf op canvas (augustus 2019)
‘Timeless Snow Owl’- acrylverf op hout (oktober 2019)